Fri fragt ved køb over 500,-
1-4 dages levering
Fangstgaranti eller Pengene Retur
Faktura og EAN betaling
Hjälp
Konto

Giftfri fælder til Skægkræ og Sølvfisk

20. juni 2022
2 minutters læsetid
Silverfish’s giftfri fælde er den eneste på markedet som er udviklet specifikt til skægkræ og sølvfisk. Lokkemidlet har en god tiltrækningsevne for insekterne. Det er lavet af madvarer og er derfor ikke...
Hvid fælde med låg og fangstkop, samt giftfri oliebaseret lokkemiddel til at fange sølvfisk og skægkræ.

Silverfish’s giftfri fælde er den eneste på markedet som er udviklet specifikt til skægkræ og sølvfisk. Lokkemidlet har en god tiltrækningsevne for insekterne. Det er lavet af madvarer og er derfor ikke giftigt og biologisk nedbrydeligt. Lokkemidlet er ufarligt for mennesker og husdyr. Skægkræ og sølvfisk (leddyr) dør derimod straks ved kontakt med lokkemidlet. Man vil derfor ikke finde nogen levende i fælden, afhængig af hvor mange der er kommet i den.


Silverfish skægkræ og sølvfiske fælde er meget enkel at bruge. Fyld ca. en halv teske lokkemiddel i fangstkoppen og sæt den i fælden. Sæt låget på og så er fælden klar. Fælden tåler vand og fugt. Låget gør at fælden ikke fyldes med støv og man slipper for at se de døde insekter.
Når fangstkoppen fyldes med insekter vil lokkemidlet tørre ud og der bytter man fangstkoppen ud med en ny, som man tilsætter nyt lokkemiddel. Der kan normalt vis sagens være over 100 voksne skægkræ og sølvfisk i fælden, før man bytter fangstkoppen.

Fælden skal helst placeres op imod en væg, gerne i et hjørne og aller helst et mørkt og stille sted, da både skægkræ og sølvfisk er sky og meget lydfølsomme.

Alle fældepakker indeholder fangstkopper og lokkemiddel til tre ganges brug, som for de fleste holder til over et år. Går man tom, kan man købe opfyldningspakker. Selve fælden og låget kan bruges igen og igen. Fælden kan stå uberørt i mange måneder og fortsat være effektiv. Den egner sig både for dem som vil finde ud af om de har skægkræ eller sølvfisk og til dem som ønsker at blive fri for skægkræ eller sølvfisk. Når fælderne er sat ud, der hvor skægkræene samler sig (skægkrænenes oase) kan man få en mærkbar reduktion i bestanden i løbet af få måneder.
Bemærk at det kan tage 3-4 uger før man opnår den fulde effekt af produktet.

Se åbningstider
Mandag-Fredag 12-16
Kontakt os på 71 74 79 72
Mandag-Fredag 12-16
mail@proverm.dk
Send os en e-mail

Følg os

Copyright © 2024 Proverm ApS
cross