Fri fragt ved køb over 500,-
1-4 dages levering
14 dages fortydelsesret
Faktura og EAN betaling
Hjälp
Konto

Om os

Strategi og Vision

Strategien og visionen for Proverm ApS webshop er som følgende:

  • 100% grøn og giftfrit produktsortiment til bekæmpelse af skadedyr
  • Simpel og hurtige kunderejser på webshoppen - vi vil gerne gøre købs overvejelserne så simple og velinformerede så mulige
  • God og kvalitetsbevidst kundeservice
  • Konkurrencedygtige priser og et bredt udvalg af grønne løsninger til skadedyrsbekæmpelse

Ejerkreds

Proverm ApS er ejet af Camilla Nielsen og Jesper Larsen

Camilla er uddannet bogholder og en rigtig talknuser samtidig med hun via sin passion for udendørs livet har en masse kendskab til dyr og ikke mindst skadedyr. Camilla er pragmatisk i sin tilgang til produkter og leverandører og for Camilla er det vigtigt at Proverms produkter er 100% giftfri og at der altid findes et mere humant og bæredygtigt alternativ til brug af gift. Til daglig styrer Camilla lager og logistik og sørger for Proverms kunder altid får deres produkter til tiden.

Jesper er uddannet it leder fra Aalborg universitet og entrepenør indenfor en del forskellige områder. Teknisk anlagt med flair for webshop og udvikling kombineret med en god passion for grøn bekæmpelse af skadedyr kæmper Jesper for udbredelsen af de bæredygtige alternativer til skadedyrsbekæmpelse. Som husejer med forskellige udfordringer som sølvfisk/skægkræ, muldvarper, gåsebiller osv. har Jesper gjort flittig brug af Proverms produkter flere gange med stort held :) 

Sammen driver Camilla og Jesper Proverm med en ambition om en 100% giftfri fremtid indenfpr skadedyrsbekæmpelse. Ambitionen er vist nok høj men ikke umulig!

Se åbningstider
Mandag-Fredag 12-16
mail@proverm.dk
Send os en e-mail

Følg os

Copyright © 2023 Proverm ApS
cross