Fri fragt ved køb over 500,-
1-4 dages levering
Fangstgaranti eller Pengene Retur
Faktura og EAN betaling
Hjälp
Konto

Cookies & Persondatapolitik

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Proverm ApS
CVR: 41603275
Porsvej 2, 9000 Aalborg
E-mail: mail@proverm.dk
Telefon: 71747972

Persondatapolitik

Ved at benytte denne hjemmeside www.proverm.dk accepterer du, at Proverm ApS behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Når man besøger hjemmesiden, vil du blive bedt om at aflevere oplysninger såsom navn, adresse, e-mailadresse eller telefonnumre, i forbindelse med tilmelding til en eller flere services. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere svar og ydelser til dig.

Disse oplysninger vil vi aldrig sælge eller på anden måde videregive uden din udtrykkelige tilladelse. Oplysningerne er sikre hos os. Hvor ikke andet er angivet, sendes og opbevares disse oplysninger ikke krypteret. Alle data er dog beskyttet bag en firewall.

Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.

Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger er underlagt Persondataloven samt GDPR pr. 25. maj 2018. Personoplysningerne registreres hos Proverm ApS. Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål i vores persondatapolitik. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre. Du kan altid framelde dig vores nyhedsbrev via et link i bunden af nyhedsbrevet. Ved frameldelse, trækker du automatisk dit samtykke tilbage og dine oplysninger slettes fra vores mailingliste.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Datasikkerhed

Dine personoplysninger behandles sikkert og fortroligt, uanset om der er tale om tilmelding til nyhedsbrev eller du er kunde hos Proverm ApS. Vi behandler dem i overensstemmelse med lovgivningen og de bliver kun anvendt til det formål, de er indsamlet til og som der er givet samtykke til. Oplysningerne gemmes til de ikke længere er relevant. Proverm ApS bruger tredjeparter, fx. til hostning af server, håndtering af betaling mv.

Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Proverm ApSs vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Den dataansvarlige for opbevaring af dine data er Proverm ApS.

Logstatistik

Logstatistik bruges på www.proverm.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende en hjemmeside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
På www.proverm.dk  anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktionaliteter.

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv, men for at du kan handle med os via hjemmesiden skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

* navn
* adresse
* telefonnummer
* e-mail
* CVR – kun ved firma

Ved betaling med betalingskort, sendes disse oplysninger direkte krypteret til vores betalingsudbyder. Vi har IKKE adgang til dine kortoplysninger. Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:
Administrationen og support.

Supplerende oplysninger om data sikkerhed og krypteringer:
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret via SSL-forbindelse.
Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Dog videregives relevante oplysninger fra din ordre til fragtfirmaer med henblik på levering af deres køb på webshoppen.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Indsigt

Du vil altid kunne få indsigt i dine oplysninger hos Proverm ApS. Hvis der er fejl eller mangler i vores oplysninger, rettes de hurtigst muligt. Ønsker du ikke længere at være registreret hos Proverm ApS, sletter vi dine oplysninger inden for 14 dage efter vi har modtaget en skriftlig henvendelse fra dig vedr. dette.

Webstatistik

Vi anvender webstatistik, blandt andet for at finde ud af, hvilke af vore produkter, der er de mest populære.

Cookies

Se åbningstider
Mandag-Fredag 12-16
Kontakt os på 71 74 79 72
Mandag-Fredag 12-16
mail@proverm.dk
Send os en e-mail

Følg os

Copyright © 2024 Proverm ApS
cross