Fri fragt ved køb over 500,-
1-4 dages levering
14 dages fortydelsesret
Faktura og EAN betaling
Hjälp
Konto

Solsort

Fugle elsker bær, og jo mere modne bærrene bliver, jo mere ivrige bliver fugle. Og især solsorten har ”en sød tand”, men der er muligheder for at holde solsortens hærgen nede med enkelte midler. Solsorten elsker bær, men der er heldigvis også ting, som solsorten hader.

Læs mere

Skræmmer Flyvende Rovfugl

189,00 kr.

189,00 kr.Tilføj til kurv

Få på lager

Skræmmer til haven

Solsorten skal helst forstyrres i deres forehavende, og af noget som de ikke bryder sig om. Noget forstyrrende: lysindtryk eller lydindtryk.

Du kan bruge ugleskræmmer med lyd, som bevæger hovedet i vinden og øjnene reflekterer lyset, eller en ugleskræmmer med solcelle og øjne med LED. Du kan også sætte eller hænge krageskræmmer op, gerne 3-5 stk., for at holde solsorten væk fra haven.

Der findes også ultralydsskræmmer med alarm, pir sensor og blitz.

I jordbærbedet kan du bruge fugle net, så du kan få dine jordbær i fred.

Solsorten kan gøre nytte i haven

Solsorten eller fugle generelt kan spare dig for meget tid i haven. Udover at fugleliv i haven både er hyggeligt, livligt og idyllisk, så er det også yderst effektivt, da fuglene hjælper dig med at komme insekter og smådyrs til livs.

Husk at gøre din have så fugle venlig som muligt, ved bl.a. sørge for vand, undgå sprøjtemidler, hænge fuglekasser op og fjern ikke bær eller frugter fra jorden.

Mere om solsort

Det latinske navn for solsort er Turdus merula. Solsorten er en drossel, hvis han er sort med gult næb. Hunnen er mere brunlig. Det er ofte en standfugl i Danmark, hvor den er den mest udbredte art af droslerne. Tidligere var den en sky og sjælden skovfugl, men har tilpasset sig til kulturlandskabet, og er derfor en hyppig gæst i boligområder m.m.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til at finde det rigtige produkt. Du kan kontakte os på mail@proverm.dk.

Læs mere
Se åbningstider
Mandag-Fredag 12-16
mail@proverm.dk
Send os en e-mail

Følg os

Copyright © 2023 Proverm ApS
cross