Fri fragt ved køb over 500,-
1-4 dages levering
14 dages fortydelsesret
Faktura og EAN betaling
Hjälp
Konto

Krager

Krager er lærenemme og initiativrige, og er blandt de allerklogeste fugle i verden. Vidste du at når du kommer i bil, og der sidder en flok krager på vejen, er det den ældste krage som letter sidst. Den har nemlig lært at vurdere bilens hastighed bedst. Så hvis du ikke ønsker dem i din have, skal du være klogere end kragen – og her kan vi selvfølgelig hjælpe dig.

Læs mere

Skræmmer Flyvende Rovfugl

189,00 kr.

189,00 kr.Tilføj til kurv

Få på lager

Undgå krager i haven

Der er ikke mange som kan lide krager, da de stort set skræmmer alle andre fugle væk fra haven. Du skal undgå at lægge brød eller æbler ud i din have, da det er en festinvitation til de større fugle, som kragen.

Hvis du gerne vil fodre småfugle i haven, kan kragerne holdes væk ved at sætte stormasket net på alle sider af foderautomaten.

Krager hader større rovfugle, så derfor kan du sætte en fugleskræmmer med drage op i haven, for at holde kragerne væk.

Du kan også benytte en ugle skræmmer. Se vores store udvalg her. Vores bedst sælgende ugleskræmmer er med med solpanel og sensor drejer hovedet og vil kragerne aldrig vænne sig til den. De bliver skræmt hver gang.

Mere om krager

Corvus er en slægt i kragefuglefamilien, som blandt andet omfatter de almindelige fuglearter ravn, gråkrage og råge. De fleste arter i slægten har sort eller grå fjerdragt. Gråkragen er den mest udbredte krage i Danmark. Kragen er monogam og territoriehævende, når den yngler. Kragen spiser gerne æg og andre fugle, mens den udenfor yngle sæsonen lever af korn, rodfrugter, ådsler mv. Den er opportunistisk og er i princippet altædende.

Kontakt os

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til at finde det rigtige produkt. Du kan kontakte os på mail@proverm.dk.

Læs mere
Se åbningstider
Mandag-Fredag 12-16
mail@proverm.dk
Send os en e-mail

Følg os

Copyright © 2023 Proverm ApS
cross